Turer innen rekkevidde

Eide sett fra stortua 449 moh.
Med Nordtussen (Snøtind) og Sørtussen) i bakgrunnen.
Hvor Snøtind er Eides høyeste fjell med 1027 moh.

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien er en opplevelse både i storm og stille.Men på en riktig fin dag får man sett seg omkring  der ute.Ta med nistekurv og nyt dagen.

Melen
Med utsikt fra Bollifjellet mot Melen.Med Hustadvika og storhavet bak.
Halåssetra.

Øverst på Halåsen der hvor lysløypa starter finner du også veien til Halåssetra.Der er fin skogsvei hvor du kan både sykle og trille helt opp.Bygda har gjort en flott jobb med å bygge opp igjen byggninger på setra slik det en gang var.De er fortsatt i gang med stadig flere bygg og det er blitt en tradisjon å holde gudstjeneste der først i juni.Fra setra er det fin utsikt over Kornstadfjorden, Averøya og Tusnastabbene i det fjerne.
Videre fra setra kan du følge stien som fører deg til Litlevatnet og Trolldalen hvor drikkevannet kommer fra.
Farstadsanden
Farstadsanden ligger på Farstad ca 15-20 min.med bil fra Halåsen. En flott strand som bør oppleves. Derfra er det laget en tursti langs kysten som er en atraksjon i seg selv.Rett ut har du Hustadvika og skipsleia hvor det er stor båttrafikk.
Badeliv
Kystlandskap
Langs kysten finner vi en unik flora
Også i tjern helt ute ved kysten trives vannliljene.
Kristiansund og Grip
Kristiansund ligger på tre øyer og du kommer dit via krifast med bru og tunell.Eller om Averøya/Bremsnes med ferje.Kristiansund er en trivelig by vi gjerne besøker.En kjøretur på ca 45 min.fra Eide.

Grip er et fraflyttet fiskevær 12 km ute i havet nord for Kr.sund.Grip hadde tettbebyggelse og kirke allerede i middelalderen.Øya ble fraflyttet i 74 og brukes nå som fritidssted for mange familier.Båt går to ganger om dagen og der finnes en liten kafe`.En unik opplevelse.
Måseunger på kaikanten
Flere turer

For flere turer i Molde og omegn søk :

www.turbok.no

| Svar

Nyeste kommentarer

21.02 | 10:04

Hei. Jeg har kun en krukke. Send meg adressen så sender jeg så fort som råd Kan sende meg adressen på sms så går det raskere. T nr 41676025

18.02 | 16:03

Hei. Har dete urtebalsam for salg nå?

09.12 | 10:54

Hei. Dessverre så har vi ikke den for øyeblikket. Har planer om å koke den over jul.

08.12 | 23:40

Hei. Er det mulig å få tilsendt urtebalsam for muskler som dere har sendt oss tidligere (i 2020)?